facebook_logo twitter_logo myspace_logo
Author Message

<  Arhiva  ~  Primaria mai trage un tun pe banii iesenilor :D

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 12:23 am
User avatarJoined: Mon Aug 28, 2006 6:53 pmPosts: 415Location: Middle of nowhere ...
in loc sa se vina cu o idee de petrecere se discuta despre pufuleti :lol: nu ca as vrea sa intregesc grupul spargatorilor de distractie.

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 2:19 am
Site AdminJoined: Thu Jan 13, 2005 5:21 pmPosts: 3226Location: Iasi
SCRIE DESTUL DE MARE OFFTOPIC / DISCUTII LIBERE ????

daca se discuta in alta parte aveati dreptate..dar asa.. vbiti degeaba... in special codrin care are el oarece motive ca sa se agite :wink:

si apropos de facut subdomenii la urban-works.org pot sa iti fac tie nichita-primar-vesnic.urban-works.org sau hai.psd.urban-works.org :wink:

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 2:38 am
User avatarJoined: Thu Jan 18, 2007 9:01 pmPosts: 1274Location: Iasi
sssstttt! se lucreaza...

Image

Image

Image

acum 20 de minute.nu sunt eu Priceputeanu dar asfaltul nu se toarna peste glod,nu?pt domnul presedinte care vine sambata,se toarna si peste pietoni daca e nevoie.noapte buna!

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 5:43 am
User avatarJoined: Thu May 26, 2005 11:10 pmPosts: 15Location: ./iasi/centru/home/pc
mda. greu de apreciat motivele primariei cand vine de organizat concerte pentru populatia Iasului. Cert este ca ceva trebuia organizat si au adus si ei capetele de lista, numele mai mari de pe la noi pe principiul ca e scump este bun si ca oricum nu trebuie sa dea socoteala la nimeni cum cheltuie banii publici. La banii pe care ii cer unii artisti de pe la noi pentru o prestatie Live, un lucru e cert: nu este prost cel care cere, ci cel care da. Iar in ceea ce priveste situatia strazilor este clar ca se face munca de mantuiala ca sa dea bine in ochii invitatilor, ca am trecut zilele astea si se asfalta de zor prin Pacurari..numai sa iasa bine la raport in fata sefilor. Adevarul ca pana in martie nu prindem noi strazi uscate la cat lut si sare au aruncat astia in cele cateva luni de iarna care au trecut. Numai bine !

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 12:01 pm
si uite cum de la muzica si concert am ajuns la asfaltat strazi.de aici mai departe la fotbal!

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 12:05 pm
User avatarJoined: Sun Dec 04, 2005 12:18 pmPosts: 397Location: Iasi
andrea wrote:
sunt sigur ca pot sa supravietuiesc si sa duc o viata normala si fara concertul cu loredana... mai bine asfaltau 3 strazi gaurite din oras :wink: sau mai bine amenajau niste padocuri unde sa stranga toti cainii comunitari ( peste care dam la tot pasu ... ) :wink:

da man ... tu te poti lipsi, dar majoritatea nu. cu siguranta se puteau face multe lucruri mai uitle in plan practic de banii astia. insa nu asa functioneaza urbea. trebuie si circ, nu doar paine :)

oamenii trebuie distrati, ca daca nu devin emo :-D

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 2:44 pm
User avatarJoined: Thu Jan 13, 2005 10:17 pmPosts: 712
m-ai vazut pe mine sa zic ceva de nichita? am scris eu cumva ca va contrazic? dintre toti cei care au postat numai pe mine m-ai vazut? ia o pauza andrea daca nu stii despre ce e vorba ...

All times are UTC + 3 hours
Page 2 of 2
27 posts
Go to page Previous  1, 2
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
Search for:
Post new topic  Reply to topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum