| Author |
Message |
|
|
Radu
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 4:40 pm |
|
|
|
"Motivele pentru care vedetele din Romania recurg la consumul de stupefiante sunt dintre cele mai variate..."
sunt pur si simplu stupefiat...
|
|
|
|
|
Lich
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:30 pm |
|
|
|
Luminează-mi Jah Jah calea, ca să văd prin Ferentari..
|
|
|
|
|
Radu
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 12:59 am |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 4:03 pm |
|
|
| Joined: Tue Sep 19, 2006 4:10 pmPosts: 797
|
_________________ knock knock¿ who´s there. go fuck your....¿ |
|
|
|
|
|
proto
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 7:51 pm |
|
|
Joined: Sat Apr 30, 2005 11:03 pmPosts: 541Location: into my world
|
corect Bill !! numai tara europeana nu e Romania asta(daca poate fi numita tara), condusa de barmanite si alte astfel de specimene din imperiul PD-L'ului singura solutie: O NOUA REVOLUTIE sau... miscarea de rezistenta!!
|
|
|
|
|
andrea
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 11:59 pm |
|
|
| Site AdminJoined: Thu Jan 13, 2005 5:21 pmPosts: 3226Location: Iasi
|
proto wrote: corect Bill !! numai tara europeana nu e Romania asta(daca poate fi numita tara), condusa de barmanite si alte astfel de specimene din imperiul PD-L'ului singura solutie: O NOUA REVOLUTIE sau... miscarea de rezistenta!!  ce treaba are pdl`ul cu faptul ca romanii is fomisti ? treaba asta de demult si nu are nici o legatura cu partidele politice cu presedintele ori cu premierul... nici macar criza economica nu are vreo legatura cu foamea asta din romani ... e vorba de mentalitate ... erau in stare sa isi arunce in cap cu bormasini la 15 lei .. asta e comportament de urangutan ... nu de roman in anul 2010 !
|
|
|
|
|
Radu
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:59 am |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:37 am |
|
|
|
@Andrea, au legatura toatea astea politica,partidele, presedintele mentalitatea e data de ei si de la ce te inconjoara si nivelul de trai iar la cum merg treburile in tara asta,ei se comporta ca atare dar la nivel low.
|
|
|
|
|
Lich
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 11:13 am |
|
|
|
Bill wrote: @Andrea, au legatura toatea astea politica,partidele, presedintele mentalitatea e data de ei si de la ce te inconjoara si nivelul de trai iar la cum merg treburile in tara asta,ei se comporta ca atare dar la nivel low. nu bill si cu siguranta nu proto. romania este logul magic in care mentalitatea balcanica se intalneste in cel mai nefericit mod cu spiritul slavon. cuvantul "moca" trezeste de obicei niste forte incontrolabile in rusi, bulgari si romani cu precadere. e ceva aparte. si am drept exemplu povestirile unor prieteni buni care au fost in practica vara trecuta la diverse hoteluri all inclusive din grecia. concluzia a fost clara: rusii si romanii sunt cele mai gretoase animale care au trecut pe-acolo. erau gata sa se omoare si pt "eclere cu crema din zeama de cur" (dupa cum plastic se exprima chiar unul dintre prieteni) doar pt ca erau moca... e mai simplu sa dam tot timpul vina pe cei 50 de ani de comunism sau pe clasa politica activa intr-un moment dat, in loc sa ne uitam in jur si sa admitem odata pentru totdeauna ca astia suntem. suntem romani si asta este. si daca veti crede in continuare ca e vina pd-lului sau pcr-ului va rog sa-mi spuneti cum vi-l explicati pe caragiale?
|
|
|
|
|
desideriu
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 11:36 am |
|
|
|
futu-i neamul nevoii! aici puncteaza Eminescu.
_________________ mickey rourke (john) : you like music ? kim basinger (elizabeth) : some... |
|
|
|
|
|
andrea
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 12:59 pm |
|
|
| Site AdminJoined: Thu Jan 13, 2005 5:21 pmPosts: 3226Location: Iasi
|
|
|
|
|
|
Bill
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 1:17 pm |
|
|
|
@Lich,daca tu eu noi astia de pe forum prieteni tai ai mei fratele sora zicem lucrurile astea ca vrem mai bine ca luptam sa fie mai bine,nu ai cum sa spui ca 'astia suntem'' aia sunt ei bro,eu nu ma vad in categoria aia de aia si combat si sper ca o sa fie mai bine,atunci cand o sa scapam de batrani astia care pun botu la toata vrajeala asta obosita...spre exemplu : Ai votat tu cu base?sau cineva de aici a votat cu Base?sunt sigur ca nu,majoritatea,atunci inseamna ca noi nu vrem ce este si din asta deducem ca vrem sa facem ceva si ca nu suntem ca ei, eu iti spun sincer ca nu sunt ca iei si ii evit pe 'iei' si categoria asta,even grampa,neighbors...bro suntem in 2010 DIN CAUZA LA MAREA MAJORITATE si aia din video noi nu putemsa ne desfasuram.de ce, ca aia de sus le da prosteala la prosti si ne incadreaza pe mine,tine noi in aceaiasi oala. hope u get me,
|
|
|
|
|
eklipse
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 1:35 pm |
|
|
Joined: Wed Mar 21, 2007 3:09 amPosts: 167Location: Iasi eklipse.ro
|
Lich wrote: nu bill si cu siguranta nu proto. romania este logul magic in care mentalitatea balcanica se intalneste in cel mai nefericit mod cu spiritul slavon. cuvantul "moca" trezeste de obicei niste forte incontrolabile in rusi, bulgari si romani cu precadere. e ceva aparte. si am drept exemplu povestirile unor prieteni buni care au fost in practica vara trecuta la diverse hoteluri all inclusive din grecia. concluzia a fost clara: rusii si romanii sunt cele mai gretoase animale care au trecut pe-acolo. erau gata sa se omoare si pt "eclere cu crema din zeama de cur" (dupa cum plastic se exprima chiar unul dintre prieteni) doar pt ca erau moca... e mai simplu sa dam tot timpul vina pe cei 50 de ani de comunism sau pe clasa politica activa intr-un moment dat, in loc sa ne uitam in jur si sa admitem odata pentru totdeauna ca astia suntem. suntem romani si asta este. si daca veti crede in continuare ca e vina pd-lului sau pcr-ului va rog sa-mi spuneti cum vi-l explicati pe caragiale?  Subscriu. Bill, poate tu esti diferit, sau te crezi diferit la fel cum se cred toti, dar chiar daca esti, nu conteaza printre 16 milioane care sunt asa cum i-a descris Caragiale sau prietenii lui Lich. Si nu conteaza partidele, Basescu, Boc sau alte personaje colorate sau detestate. Ce nu intelegi tu probabil e ca toti sunt exact la fel de rai, pentru ca provin din exact acelasi lot. Singurele personaje care nu-mi fac greata sunt Remus Cernea de la Partidul Verde si Daniel Funeriu de la PDL.
_________________ "World history is class struggle history." Karl Marx
"Unthinking respect for authority is the greatest enemy of truth." A. Einstein |
|
|
|
|
|
Bill
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 1:40 pm |
|
|
|
bro eu vad bine ce ziceti,sunt din acelasi lot dar nu ma indentific acolo, tocmai de aia nu vreau sa fiu ca ei si combat asta cu mine insumi.da se gandeste rau la nivel de individ....rau gandesc sau actionez cu cine merita si trebuie.
|
|
|
|
|
Lich
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 1:42 pm |
|
|
|
da man. "suntem" era pluralul modestiei. noi doi si altii ca noi nu suntem asa, dar din pacate "splendoarea" si uncitatea romaniei e data de cei multi, nu de cei putini. iar cei multi sunt cei care s-au calcat in picioare la deschidera magazinului. si repet ce-am zis in postul de mai sus. explica-mi-l pe caragiale. treaba asta nu e de ieri de azi man. vorba cantecului "c-asa-i romanu" si-a fost dintotdeauna. normal ca nu apar clasa politica, indiferent de culoare, dimpotriva, o condamn cu fiecare ocazie. dar clasa politica a rasarit dintre cei multi si pe cale de consecinta sunt exact la fel. nici nu se putea altfel, pt ca oamenii cu + sunt exceptii, elitele sunt exceptii, iar puterea inseamna reprezentarea poporului si de aceea niciodata un grup de oameni faini, dar grotesc de minoritari, nu vor putea reprezenta un popor format din prosti vs. jmecheri. hai sa-ti mai dau un exemplu, lingvistic de data asta si care e valabil de cel putin 150 de ani, nu de 80 de cat duraza comunismul la noi. zi-mi te rog o alta limba a unui popor civilizat, in afara de romana, in care cuvantul "hoţ" poate avea si semnificatii pozitive.
|
|
|
|
|
Techline
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:41 pm |
|
|
| Joined: Thu Jul 28, 2005 3:00 pmPosts: 1701Location: UrbanKomitet
|
"Una din lozincile istoriografilor/ideologilor comunişti era că "cine stăpâneşte trecutul va stăpâni şi viitorul"(termenul a stăpâni indică foarte sugestiv nivelul "înalt" al democraţiei şi libertăţilor comuniste, n.a.). Nici un observator atent nu poate să nu ajungă la concluzia că istoria noastră a constituit principalul cap de pod în îngenuncherea românilor, un popor nesupus, mereu cârtitor, călăuzindu-se mai mult după propriul interes decât după lege şi ordine, tradiţionalist şi conservator, greu de educat şi de instruit, dar cu atât mai uşor de manipulat din cauza rămăşiţelor mentale gentilice. Cu toate că a avut vecini mai mult ori mai puţin ostili, răul şi l-a făcut/şi-l face mai întotdeauna singur. (Petru Tomegea, www.şcoala1.assist.ro)" continuarea aici : istoria tradarii la romani
_________________ who owns this madness? |
Last edited by Techline on Fri Mar 19, 2010 2:44 pm, edited 1 time in total.
|
|
|
|
|
Bill
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:44 pm |
|
|
|
bro nu fac polemici,aia de care tot zicem noi stiu cum sunt si ii ignor,nu ma intereseaza, sanate.stiu o treaba una si buna ei sunt fuck't up i'm not nu ma vad ca ei nu fac ca ei nu o sa fiu ca ei. nu stau pe polemici,expresii,modeluri,motto-uri...prea multa vorba si nimic practic de aia si evit ''romaneala''. eu merg pe filmul meu,ma simt bine cu mine cu ce fac.''ei sa isi puna o intrebare :Traiesc Bine?''
pointul cu 'hot' nu gasesc(spune tu),fiecare om a fost hot o data in viata unu mai nesatul altu mai hapsan asta e romanul si nu numai.
|
|
|
|
|
Techline
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:48 pm |
|
|
| Joined: Thu Jul 28, 2005 3:00 pmPosts: 1701Location: UrbanKomitet
|
ceea ce s-a intiparit in sute de ani nu se schimba peste noapte ,suntem o natie invatata sa fie calcata in picoare de la cucerirea daciei de romani pana la ocupatiile magiare , poloneze , otomane , tatare , grecesti , rusesti , habsburgice si germane ! ceea ce ne sta in gene educat printr-un semi sclavagism de secole nu poate iesi usor din uz . lucrurile se vor repara dar in timp , si nu ma refer in viata noastra
_________________ who owns this madness? |
|
|
|
|
|
Bill
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:04 pm |
|
|
|
'Teama si indoiala îi conservă lui Zeus instrumentul puterii. Motto-ul Romaniei.'
aici sa ajuns.
|
|
|
|
|
kidu
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:38 pm |
|
|
| Joined: Thu Sep 01, 2005 4:59 pmPosts: 398Location: peDrum
|
Lich wrote: zi-mi te rog o alta limba a unui popor civilizat, in afara de romana, in care cuvantul "hoţ" poate avea si semnificatii pozitive.  Se vede ca asculti Guerrilla : Aveti cu totii dreptate, nu va mai distrugeti neuronii pt grosul societatii. Traiesti cu ei, dar nu te identifici cu ei, cam asta-i treaba. Toata lumea e cu susul in jos si ma refer aici nu doar la romania si fiecare tarisoara a ei are acest "gros" al societatii predominant si da, fiecare cu stereotipurile lor rasiale/nationaliste. Mexicanu' e spurcat, americanu' e prost, tiganu' e hotz, irlandezu' e betiv, italianu' e libidinos samd. Nu stiu cum se face ca "romanul bun la toate" a reusit sa capete cate putin din fiecare stereotip mentionat mai sus si mai are un atu fata de restul: este lacom, iar asta impinge fiecare "calitate" la extrem atunci cand este cazul. Vreti sa schimbam ceva? Eu zic sa incepem intai cu propria curte, sa dam muzica tare la noi si poate o sa lase restul vecinilor manelele mai usor.
|
|
|
|
|
|