| |
| Author |
Message |
|
|
kidu
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 9:47 pm |
|
|
| Joined: Thu Sep 01, 2005 4:59 pmPosts: 398Location: peDrum
|
Evolutia cere timp... Trial and error. Pentru ca locul acela sa stea in picioare e nevoie de implicarea tuturor, iar daca lucrurile merg bine de la sine o sa se treaca la next level. Critica e constructiva, bineinteles... dar odata cu ea ar fi bun si-un gram de altruism si gandire pozitiva. Personal cred ca toata lumea are loc sa-si faca treaba acolo orice fel de muzica ar gusta, nu cred ca trebuie puse etichete gen "nu se mai asculta dnb adevarat" sau "puneti doar muzica usoara". Dnb-ul s-a ramificat in mai multe directii, iar asta nu e deloc un lucru rau. Serile DGW pot reprezenta foarte bine dnb-ul de la care s-a plecat, ala cu zbantuiala si dezmatz... iar serile UK sa reprezinte dnb-ul actual asta mai de feeling si mai de creier. Mie personal imi place la nebunie si observ ca din ce in ce mai multa lume incepe sa-l imbratiseze. Totu o sa fie ok atata timp cat lumea o sa stie sa se distreze si sa fie unita. Asta e tot ce conteaza.
|
|
|
|
|
acidtech
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 9:56 pm |
|
|
Joined: Fri Mar 04, 2005 2:48 pmPosts: 2771Location: drums.ro
|
nu cred ca ar trebuie sa existe public separat, la urma urmei noi nu mergeam de fiecare data in XS-ul vechi / byblos sau imperium pentru ca se punea liquid, techstep sau darkstep, uneori mergeam doar ca sa iesim, sa ne mai vedem unii cu altii, sa mai bem o bere, sa ne mai pierdem o cheie, o geaca, o chestie  pe scurt: mergeam pentru socializare dupa 2 saptamani de scoala / facultate / munca. poate in ziua de azi nu se mai gandeste asa, insa daca ar fi evenimente diferite intre ele, in ideea sa nu se mearga pe acelasi gen tot timpul (si da ma refer aici la deep stuff / minimalistic) lumea cred ca ar merge la ambele. + ca ar fi bine venita o seara cu old skool jungle / ragga jungle
|
|
|
|
|
czcandrei
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 9:59 pm |
|
|
| Joined: Sun Apr 26, 2009 2:02 pmPosts: 11Location: Iasi/Botosani
|
it was a joke  bateam un apropo la un post mai vechi de pe alt forum:) era funny
|
|
|
|
|
Techline
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 10:09 pm |
|
|
| Joined: Thu Jul 28, 2005 3:00 pmPosts: 1701Location: UrbanKomitet
|
publicul divizat pe genuri inseamna evolutie .intr-o astfel de scena poti face chestii faine, care nu necesita implicarea artistilor internationali ,decat atunci cand e cazul .mai toti dj'ii care au trecut pe la noi au observat asta si i-a impresionat. nu e o chestie naspa , doar ca ambele parti trebuie sa constientizeze ca desi e aceeasi gen is filme diferite si cam asta e tot
_________________ who owns this madness? |
|
|
|
|
|
Radu
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 10:29 pm |
|
|
|
Toata lumea e tranchilizata.Serios,despre ce vorbiti aici? Lumea voastra "massive" care iesea afara,fie vara fie iarna,la baut prin scari,acum baga plafar si prafuri magice de tras pe nas.Normal ca e deep totul,cat mai pe film.Right?
Cat despre partea financiara fiecare are dreptate. Ei ca au de platit chirii destul de mari,ca au de platit facilitati si restul bla bla-urilor si restul care nu mai fac fata din punct de vedere financiar pentru ca asa este conjunctura momentan.
|
|
|
|
|
Techline
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 10:44 pm |
|
|
|
asta e versiunea ta , care are si o parte de adevar binenteles ,dar nu poti generaliza.curentul nou a atras multi ascultatori din zona techno/house care inainte nu acceptau dnb deloc.si-a facut intrarea destul de bine iar acum urca de la party la party.si ca sa nu fie nici un fel de dispute , colegii de la dgw au fost invitati sa se manifeste la Groove pentru ca toata lumea sa fie impacata.
|
|
|
|
|
alex
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 7:07 am |
|
|
|
cum atrageti la evenimentele organizate de voi public nou, oameni care nu au mai fost la nici o petrecere de gen?
|
|
|
|
|
kidu
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 8:28 am |
|
|
|
Cred ca s-a uitat Stefan la "Za Sicret" si s-a documentat despre legile atractiei
|
|
|
|
|
Lich
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 11:55 am |
|
|
|
kidu wrote: Evolutia cere timp... Trial and error. Pentru ca locul acela sa stea in picioare e nevoie de implicarea tuturor, iar daca lucrurile merg bine de la sine o sa se treaca la next level. Critica e constructiva, bineinteles... dar odata cu ea ar fi bun si-un gram de altruism si gandire pozitiva. Personal cred ca toata lumea are loc sa-si faca treaba acolo orice fel de muzica ar gusta, nu cred ca trebuie puse etichete gen "nu se mai asculta dnb adevarat" sau "puneti doar muzica usoara". Dnb-ul s-a ramificat in mai multe directii, iar asta nu e deloc un lucru rau. Serile DGW pot reprezenta foarte bine dnb-ul de la care s-a plecat, ala cu zbantuiala si dezmatz... iar serile UK sa reprezinte dnb-ul actual asta mai de feeling si mai de creier. Mie personal imi place la nebunie si observ ca din ce in ce mai multa lume incepe sa-l imbratiseze. Totu o sa fie ok atata timp cat lumea o sa stie sa se distreze si sa fie unita. Asta e tot ce conteaza. prietene kid, ma bucur ca faci distinctia, dar, din neatentie (imi place mie sa cred), ai gresit usor formularea. un ochi putin neformat ar putea interpreta din ce-ai scris tu cum ca ceea ce promoveaza unii e vechi si din trecut, iar ceea ce promoveaza ceilalti e nou si de actualitate. daca ti-ai schimbat tu preferintele nu inseamna ca s-a restructurat industria muzicala din temelii si pana'n varf dnb-ul merge la fel de puternic ca si acum 2-3 ani pe aproape toate segmentele principale si cred ca situatia e implicit identica si in ceea ce priveste ascultatorii. iar acestia ar trebui hraniti in mod egal cu tot ce are muzica asta de oferit stefan, eu am inteles treaba cu filmul UK si e perfect ok sa promovezi ce-ti place, dar poate ai fost un pic exclusivist? ai dat de doua ori exemplul festului. line'up huge perfect de acord, dar un line'up huge pe un film care poate nu era inca universal acceptat in iasi. deci poate (zic doar poate, va rog nu-mi sariti in cap) a avut si alte motive prezenta scazuta la scena dnb, in afara de "degradarea" scenei iesene. kidu, nu o data te-am vazut scriind despre principii precum prietenie, toleranta, acceptarea diferentelor etc. dar mai militant ca tine pt filmul tau n-am vazut pe nimeni  ai fost primul care i-a sarit in cap lui adi pe forumuri si retele sociale virtuale (nu spun care) pt ca pur si simplu si-a exprimat opinia. chestiile de genu "accept ca fiecare e pe filmul lui, atata timp cat il prefera pe al meu" nu'si prea au locul. pe final zic: scindarea, diferentierea, segmentarea sunt bune, DOAR in masura in care denota faptul ca publicul a inceput sa-si dea seama de ce asculta, dar NU ar trebuie sa reprezinte scopuri in sine. nimic atat de drastic nu ar trebui indus artificial.
|
|
|
|
|
Radu
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 1:07 pm |
|
|
|
Acum doar cativa anisori am vazut ceva nou pentru Iasi pe segmentul asta. E drept,a fost una,dar minunata.Ma refer la acea petrecere de la Memories in care jos era dnb iar sus dubstep.
Eu am incercat ,desi cu o tehnica destul de slaba,sa promovez genul asta in iasi,pe mai departe. Cunoscatorii,aveau oricum toate muzicile mele si erau oricum extrem de putini,fapt pentru care am vrut sa arat altora care nu au avut contact cu dub-ul ca este un gen pe care l-ar putea place. In sensul asta am fost ajutat de Razvan si Andreea de la Brain,de Silvia si Silviu de la Ravers si nu in ultimul rand de tine,Stefan. Am vazut oameni care dansau bluz pe dub,care tipau la remixuri dub ale altor piese cunoscute,am vazut oameni la Suie care nu stiau ce muzica e aia dar le-a placut.(iar Alez a fost on top)
Va rog sa mergeti mai departe cu genul asta si sa il promovati in continuare.Spun lucrurile astea pentru ca se pot face party-uri drum + dubstep si nu drum + minimal iar diversitatea ramane la locul ei rezervand o alta seara pentru techno.
Subiectul e sensibil si sper sa nu fiu inteles gresit.Nu am vrut sa jignesc pe nimeni iar daca am facut asta totusi,imi cer scuze,intentia mea nu a fost deloc indreptata in sensul asta.
Aveti 2 camere si tot timpul inainte,incercati macar o seara la modul asta va rog.
PEOPLE!
Pe voi nu va intereseaza deloc ? vad aici aceeasi oameni: dj's,organizatori,vj's dar nici un consumator. Voi care platiti aceste petreceri pana la urma,nu aveti nici o parere constructiva? Cum sa va ofere oamenii astia ce va doriti atata vreme cat voi nu spuneti nimic ?
|
|
|
|
|
kidu
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 1:28 pm |
|
|
|
Frate mason Lich, nu m-am exprimat deloc gresit cand am spus ca dgw merge pe dnb-ul de la care s-a plecat. Da, e scoala veche si e buna! Muzica buna nu moare niciodata, asta se stie. Daca ar fi fost altfel nu am mai fi auzit astazi de Beethoven, Mozzart si altii care pot fi ascultati oricand la filarmonica de ex. Da, poate am gresit putin cand am spus de "dnb-ul actual" inducand involuntar ideea de diviziune. My fault. Am spus asta pt ca subgenul asta e nou, nu are nici 2 ani, e abia iesit din cutie si nici macar nu i s-a dat un nume inca. Singura problema care am avut-o cu adi a fost chestia cu afisul de ziua lui, in care paranoia mea intr-o situatie mai extrema dpdv chimic si-a spus cuvantul si am crezut ca e un atac direct, dar mai tarziu s-a clarificat situatia cu "curcubeul" (scuzata-mi fie cacofonia) si totul s-a reparat. Imi pare rau ca a ramas imaginea asta cu mine ca fiind ala care sare in cap, atata timp cat eu stiu sigur ca intentiile mele sunt intotdeauna pozitive. Eu unul cand e vorba de distractie ma distrez pe orice fel de muzica, de la dnb, house, rock samd, de aici si principiile de prietenie de care ai mentionat... Observ ca lumea, in preocuparea de a critica muzica uita sa se distreze si asta nu e un lucru bun. Sunt putin obosit si sper sa nu fi lasat loc de alte interpretari... De aia cu riscul de a ma repeta, ar trebui sa ne retragem toti intr-o camera la party si sa tinem o dezbatere muzicala face2face, friendly. Cheerz
|
|
|
|
|
Souljah
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 1:36 pm |
|
|
|
Radu wrote: PEOPLE!
Pe voi nu va intereseaza deloc ? vad aici aceeasi oameni: dj's,organizatori,vj's dar nici un consumator. Voi care platiti aceste petreceri pana la urma,nu aveti nici o parere constructiva? Cum sa va ofere oamenii astia ce va doriti atata vreme cat voi nu spuneti nimic ? din cate vad, "inhaitarea" omului la discutii (cel putin pe forum) nu functioneaza caci se incearca de ceva vreme. cel mai potrivit mi s-ar parea o adunare in aer liber, intr-un parc undeva. sau, in cel mai grav caz, un workshop ar trebui...
|
|
|
|
|
Lich
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 4:06 pm |
|
|
|
kidu wrote: Frate mason Lich, nu m-am exprimat deloc gresit cand am spus ca dgw merge pe dnb-ul de la care s-a plecat. Da, e scoala veche si e buna! Muzica buna nu moare niciodata, asta se stie. Daca ar fi fost altfel nu am mai fi auzit astazi de Beethoven, Mozzart si altii care pot fi ascultati oricand la filarmonica de ex. bro, uite c-ai facut-o iar  nu pot sa citesc analogia ta fara sa ma gandesc ca muzica pe care o promovam noi e veche, dar se mai asculta si acum pt ca e buna, precum se asculta beethoven si mozart. zi ca nu-i asa anyway nu e deloc veche, e cat se poate de actuala, e promovata in continuare masiv atat de dj veterani cat si de dj 18 ani, casele de productie scot release-uri pe banda iar party-urile de profil sunt mai de succes ca niciodata. sper ca macar unii dintre cei care au bunavointa sa vina la party-uri si sa plateasca bilete facand astfel totul posibil, daca nu scriu macar sa citeasca acest thread. chiar daca am divagat putin s-au zis chestii uitile. si chiar ar fi nevoie de un workshop friendly
|
|
|
|
|
Techline
|
Posted: Thu Jan 07, 2010 4:19 pm |
|
|
|
topicul asta s-a transformat din "despre groove" in "despre coaie" marime , consistenta , tonus etc ...
|
|
|
|
|
Souljah
|
Posted: Fri Jan 08, 2010 3:15 am |
|
|
|
bade tech, marimea conteaza cat despre latura serioasa a vorbariei, 99% din discutiile astea sunt inutile deoarece multe intra in mijloc, putine raman asimilate. workshop... si ala friendly, mai greu. totusi, acel 1 %, care de obicei, precede celelalte 'jdemii de threaduri de genu, are un impact chiar si slab sesizabil asupra unui numar de oameni, fie el si insignifiant, dar care misca o rotita. poate intr-un final ne-om misca si noi ca scena... asa ca mai aveti rabdare pana vin si celelalte rotite. pana atunci, putem face un yoyo
|
|
|
|
|
Radu
|
Posted: Fri Jan 08, 2010 1:23 pm |
|
|
|
Daca tot veni vorba de oaie.
Eu am aterizat pe forumul asta in 2007. Eram mai mic si prost si credeam ca daca am o parere contrarie altora pot sa mi-o exprim liber. Acum sunt mare si prost si mi-a trecut prin minte ca daca tot ne cunoastem,daca tot avem in jur de 25 de ani majoritatea care mai suntem activi,am putea sa ne intelegem intre noi. Eroare.
Tot timpul asta ne-am balacarit intre noi pe diverse teme,in diverse formule.Fiecare am fost mai destept decat altul si acum ne miram. Ne vedem la party-uri,ne zambim,ne vorbim respectuos dar in privat sau pe forumuri ne-o dam la pateu.
Nu putem sa progresam deloc? Trebuie sa ne comportam neaparat ca la 18 ani cand multi credeam ca lumea e a noastra? Voi chiar credeti ca peste 2-3 ani ne vom reinventa,o vom da,ne vom distra in sfarsit pentru ca acum incepem constructia...
Ei bine dragilor,vom fi prea in afara.Vom avea 27-28 de ani si posibilitatile noastre de clubber,junglist,party animal,vor fi restranse.
Am spus mai sus ce gandesc,nu am insiropat artificial nimic,asta simt.
concluzia mea e simpla: ne putem respecta,intelege si in realitate sau o facem in continuare de forma?
|
|
|
|
|
Techline
|
Posted: Fri Jan 08, 2010 1:36 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Radu
|
Posted: Fri Jan 08, 2010 1:40 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
nepo
|
Posted: Mon Jan 11, 2010 12:57 pm |
|
|
| Joined: Wed Sep 27, 2006 6:06 amPosts: 332Location: Iasi
|
acidtech wrote: + ca ar fi bine venita o seara cu old skool jungle / ragga jungle loading...
|
|
|
|
|
acidtech
|
Posted: Wed Jan 13, 2010 10:31 am |
|
|
Joined: Fri Mar 04, 2005 2:48 pmPosts: 2771Location: drums.ro
|
pe langa asta ar fi faina o seara breaks, nk & souljah  + o seara de funk, custom funk, seri care au iesit foarte bine cand s-au tinut !
|
|
|
|
|
|
All times are UTC + 3 hours
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|
|